Zip-beibi 3 mnd.

I dag er den lille beibien 3 mnd. Han kom hit som bitteliten, synes han så litt sånn ut:
og er fremdeles en bitteliten beibi. Men det går veldig fint, jeg sa bare til den at "Kom tilbake når du har skjegg, før det trenger du ikke snakke til meg!" - og det har funka helt fint. Det er andre som må tørke opp etter den og sånn. Men jeg lurer på om det er noe galt med den, for du ser jo at det vokser hår, men det blir ikke noe skjegg? 

Er det reklamasjon på det?
Otto stakkar, han ELSKER beibien da. Han elsker han så mye som hundretusen som Toya sa da hun var liten. Og siden han elsker han så innmari mye blir det ikke mye oppdragelse derfra. Jeg prøver å minne han på at han er en stor og farlig riesenhann på 40 kg., men det ser ikke ut til at det synker inn.

Otto tror han tror han er liten og nusselig han og tror jeg. Dermed faller oppdragelsen på meg. Folka ellers digger den lille da. Selv mormor som er redd for alle hunder synes han er vidunderlig og myk og god og fin. 

Om du lurer på hvorfor det er importert enda en svenske til dette hjemmet (jeg lurer i hvertfall), så er det fordi denne svensken skal bli en gjetersvenske. Altså, den skal ikke gjete svensker, men sauer (mulig det går ut på det samme), men derfor altså denne skjeggløse svensken. Men om han totalt dummer seg ut, så ordner Otto opp, for han er nemlig en riesen retriever. Så de sauene som den skjeggløse svensken ikke klare å få på plass, de bare bærer Otto inn dit de skal. Så detta kommer til å funke altså. Min jobb er å være vaktsjef. Passe på alle som kommer inn og sånn, si i fra at de kommer, evt. ikke kommer inn, være med på planleggingsmøter og spise kake og sånn. De andre får jobbe mer uti felten.

Bare et år igjen nå, så flytter vi. Gleder meg ille mye. Regner med det har kommet mer skjegg her og da:
Han er heldigvis i sånn beibigruppe med en fyr med litt mer skjeggvekst (den heter Emil, ler meg i hjel...), så håper han lærer litt om hva som gjelder der, at det ikke bare er sånn dilldall liksom.

I allefall, grattis, 3 mnd - hurra :)

Kommentarer

LarsenFoto sa…
Hehe så morro! Jeg lurer litt på å skaffe meg en skjegg hund så skal følge litt med her.. ;) Alltid gøy å lese om de! :)

Populære innlegg