Fløteprinsen fikk CK

Bror min er altså av championkvalitet. Og det er jo flott. Jeg var med i Letohallen i går for å følge hans opptreden med argusøyne, og jeg må si at det hele gikk forbausende bra! Han viste seg fram fra sin aller mest sjarmerende side og jobbet godt med mamma hele tida. Og det holdt altså til CK og 2. beste hannhund. Dommer var Espen Engh. Det var en veldig hyggelig dommer, han prata og forklarte og gjorde det veldig trivelig for alle som var inne i ringen. Kritikken var sånn:

"Kompakt hannhund 3 år gammel. Edel og ikke helt ferdig i utvikling, men har en fin ramme. Uttrykksfullt hode med godt uttrykk. Ok forbryst. Sterk hals. Bør utvikle mer volum i hele seg. Stram, kort rygg og står godt på sine ben. Beveger seg effektivt og stramt fra siden. Bra pelskvalitet."

Her ser du han står godt på sine ben... (litt spesielt - hvilke ben skulle han ellers stått på?)

Fløteprinsen til mamma

Dommern skulle kjenne og klemme både her og både der.


Så har det blitt delt ut noen sløyfer og man skal ut og inn av ringen og mamma skjønner egentlig ikke bæret... godt dommer og ringsekretær snakket norsk.

Dommern kom bort til mamma etterpå og sa at hun og hr. Olsen hadde gjort en veldig god jobb og at dette burde de så absolutt fortsette med. Så nå svever disse to ganske høyt oppe her og trenger nok en ørliten justering av selvbildet...

Men - vi var jo faktisk ikke aleine der! Selv om man står seg selv nærmest... Det var mange andre hyggelige folk og dyr der og:) Oppdretterne mine - Jan og Monica var der - kjempekjekt:) Alltid hyggelig å være med dem, og Jan klarer å lande mamma litt når hun stresser som verst og prater om fem ting på en gang og ikke får med seg verken hva hun selv eller andre sier. Greit med en sakte sørlending da:) Mamma har planlagt ny utstilling (jeg prøver å si at det bør ikke gå så bra da, sånn at hun er forberedt på det) og håper fam. Schnau-Sør også blir med:) Jan og Monica stilte Taxi, Kasper og Power. Og fikk BIR to av tre mulige ganger:) Det får'n si - GRATULERER:)

Ellers var adoptivoppdrettern til mamma der (dvs. mamma har bestemt uten å høre med Eli om det er ok at hun må stille som støttekontakt og miljøterapeut for mamma siden hun bor litt nærmere enn våre oppdrettere). Eli stilte Sofie - og jammen ble det cert og BIM - gratulerer så masse til dem også.

Nina og Maximus kom og heia på mamma og Magnus - det var veldig hyggelig og vi er jo ellers et team da:) Og Nina var det med Frøya og Totto, Totto hadde nok vært en kjekk kavaler for Lonepone:) Også flere hyggelige riesenfolk var det der, vi prata litt både her og der vi:)
Jan og Monica kom jo begge i gruppefinale - kult:)


Power syntes det var skrekkelig urettferdig at ikke hun fikk være med i gruppefinalen sammen med Taxi, så mamma hadde med henne rundt og lekte litt. Søt lita snelle det:)


Og - så møtte vi lillesøster til ei dvergvenninne jeg har - lille Juli:)

Kommentarer

Rikke sa…
Hei, hei. Gratulerer så mye med CK da: ) Og 2. beste hanne : )

Hilsen Rikke
Nina sa…
Skjønner ikke at Anneli har vært så bekymret for det der... de så jo rett og slett SUPER PROFFE UT!!

Du unnlot å skrive at det også vanket skryt av dommeren for måten mammaen din stilte Hr Olsen på. "Skulle ikke tro dere har gjort annet" var vel et utsagn, og dessuten falt han veldig for måten hunden ble stilt i front!

Wow.. DET er komplimenter å ta med seg videre!

Grattis så uendelig mye, men det kom nå LANGT IFRA som noe sjokk på meg. Olsen er råflott! :)
evy sa…
Dette var en kjekk, og morsom blogg.. Kommer nok igjen.. Er alltid gøy å holde kontakten med andre prinsesser:)
Gratulerer til herr Olsen og mor Anneli :-)

Dere der "nede" i sentrum er skikkelig flinke når det gjelder!!

Hilsen Fosserødgjengen
Lea sa…
Hei frøken Bart!
Du asså, det var ikke særlig mye å le av på lørdag - du har undervurdert mor og bror din, tror jeg. Var temmelig flinke begge to!
Søstera mi lo jeg litt av derimot av, hu ser så innmari dum ut når a står på bordet. Dommern mente hu så ut som hu hadde solgt smør uten å få betalt for det! Haaahaaaaaa.

Ellers så jeg du var temmelig lydig mot mamman din på en runde i hallen der, du har jammen lært a opp godt!


Snakkes :)
Unknown sa…
Gratulerer, - så flinke dere er! Skal se om ikke matmor rett og slett blir bitt av utstillingsbasillen i tillegg til alt det andre :-)

God-ord fra dommeren får dere ta til dere, da har dere jobba bra!! Flinke, flinke, flinke!!
Pia & Rut sa…
Grattis!!!
Vilken snygg herre, må jag säga :)
Bra jobbat!

Kram
snorredimma sa…
Grattis til Hr. Olsen med pornopung!! hehe Mamma'n din er utrolig flink, Marte. Litt stolt av bror er du, vel?
Anonym sa…
På vegne av min bror takker jeg for alle godord. Selvfølgelig er det morsomt at han kunne oppføre seg. Men etter han fikk ck har han blitt litt oppblåst her hjemme og minner meg stadig om at HAN er av championkvalitet, mens jeg... Mamma sier jeg er mer enn championkvalitet, men det finnes det ikke egne sløyfer for:)

Populære innlegg