Elitesatsning med Siv Svendsen, helg 2

Morn igjen:) 2. helga med Siv, og denne gangen var jeg også med. Og det var veldig bra, sånn jeg ser det. Det er jo ikke så ille mye han Svensken kan stakkar. Mens jeg kan jo litt av hvert.

Første helga var temaet lek, denne helga var temaet kjedetrening, og jeg skal skrive mer om det seinere. Det som i allefall er helt sikkert er at vi lærer en hel masse, og har det veldig gøy. Det er vel ikke mindre en helt perfekt:) Det er fire uker til neste samling, og vi har lekser vi skal jobbe med. Mamma har bestemt at hun og jeg skal jobbe med metallapporten. Mulig jeg bare skal gjøre det, altså plukke den opp, for tror jeg plutselig får mer trening av alt mulig da. Så tror jeg skal bli med på den planen.

Han her... lekse er utgangstilling og fri ved fot. Han skal klistres fast fram til neste samling. Han har jo ikke så lang utholdenhet når det gjelder konsentrasjon stakkars, så mamma har fått noen grå hår av han under alle de blonde håra. Så hun har i grunn to valg:
a) trene mer
b) trene mer
Men plutselig så kan han skjønner du! Og veien er kort til himmels da. Og det gagner i grunn meg og, så jeg har tenkt jeg skal være litt mer støttende der. En blid mamma er morsommere:)


Han har fått en representabel gummiknott han også nå:)

Jobber med avstanden

Soler meg i glansen og er Vakkermus:)
Såh - god påske, her blir det mange dager med fri og hundetrening:)

Foto: Maria Flatekval

Psst! Denna lå plutselig på kjøkkenet mitt!!!! Og mamma sier jeg bare kan venne meg til synet... håper det er laaaaaangt fram, for det blir ikke helt enkelt kjenner jeg...

Kommentarer

AC sa…
Haha :D Ja det kanske kommer mer skägg på henne sen?

Härliga bilder från vad som verkar varit en härlig helg :)

Populære innlegg