Ny hundeskole og nytt soverom...

For det første: mamma og Nina har endelig fått ut fingern og tatt det skrittet (?) det er å starte for seg sjøl. De skal holde hundekurs - som de har gjort mange ganger før - men nå altså i regi av seg selv. Om du er interessert kan du titte på rabalderhund.no. Walter og jeg er som vanlig med som hjelpeinstruktører - så helt galt kan det liksom ikke gå. Det blir hundekurs i Rakkestad med oppstart i uke 2.

For det andre (eller ande som mora mi sier for hun er fra Moss): soverommet skal pusses opp. I følge mamma er det Nord-Europas styggeste, så da er det sikkert lurt. Meeen!!! Den store hundesenga er pakka sammen, og folka har flytta inn på arbeidsrommet, og den senga er ikke særlig stor! Og det betyr at nå skal alle hunder sove på gulvet. Samma for meg, for sånn har det vært bestemt før, og det gjelder jo bare Magnus Olsen, men nå skal plutselig JEG sove PÅ GULVET!!!! Det kan ikke være lov! Det er kaldt, det er kjipt, det er GØLVET folkens! Hva skal jeg gjøre? Foreløpig hopper jeg opp i senga når folka har sovna, men selvom jeg gjør det så stille som en mus merker mamma da. Og blir litt grinete gitt. Veit ikke hva jeg skal gjøre jeg nå. Det bør bli fortgang i den oppussinga.

Kommentarer

stine sa…
Så rart. Merker de lille deg? Hmm merkelig..
Nina sa…
GRATULERER med hundeskole!!!!
Skal anbefale den på det sterkeste!!
Jan sa…
Dette ser veldig bra ut, og det kan jo ikke gå galt så lenge du, Marte, er med. Men hva med Magnus ? han kan vel utrette masse gøye ting på kurskveldene han også :-)

Populære innlegg