Mamma og jeg på kurs i hælja...

Mamma og jeg har vært på kurs i hælja. Tydeligvis på hvert vårt. Mens jeg har jobba med kl. 3 og elite, seriøs shit faktisk, kan du jo spørre deg om hva mamma har drevet med. Ikke rart det tar tid for meg å komme til start i kl. 3 når du ser hva jeg må ha med på kurs:


Vurderer om jeg bør skaffe meg en ny partner før høsten? Skriver litt om mitt kurs og hva jeg har lært i morra.

Kommentarer

Maria sa…
Nå synes jeg Marte må få ut fingern(evt potene), for jeg er spent på å høre hvordan Marthe hadde det på kurs!

Takk for hyggelig kursselskap :)
Rut sa…
Det är alltid bra att tänka nytt, Marte! Själv stannade jag hos morfar för att få tid för migsjälv. Här blir jag bortskämd! Vet du hur skönt det är att sova i en Dux-säng????
Anonym sa…
Heisann
Ut fra bildene å dømme så ser det absolutt IKKE ut til at du og Mutter'n har vært på samme kurs. Tror du kanskje må forklare henne at det verken er bowling eller curling dere holder på med (selv om det kanskje ville være passe for kneet hennes).
Hadde vært moro å høre om din opplevelse av kurset snart, men Mutter'n hvener seg kanskje med data-forbud etter at du la ut disse bildene???
Dere får nå uansett ha god sommer og god tur på lâger i Sverige. (Prøv å få inn dette med NOT!!! curling eller bowling slik at hun ikke driter dere ut sammen med de andre i Sverige)
Hilsen fra Eli
Barte-Marte sa…
Jo takk for tipset. Her i huset mener vi i ekte sosialdemokratisk ånd at man skal dele på godene, så det er pappa som skal gå med meg i år. Mamma skal henge etter hr. Olsen... Og ja, håper virkelig ikke mamma har tenkt til å dumme oss ut, hun har noe å hente på stilpoeng liksom...
Marte

Populære innlegg