Dette er... Star Wars?


Dette er R2D2. Jobber i Star Wars. Har ellers ingenting med meg å gjøre.


Dette er en Truma. Jobber ikke i Star Wars altså. Men er derimot en varmtvannsbereder. Den jobber feks i en campingvogn. Som er vår. Den bør tømmes før vinteren. Helt. Og det er noen små knapper under som kan hjelpe til med det. Dette vet jeg, og det er min vogn denne sitter i. Men folka valgte en annen variant for vinterlagring, tømte ut det vannet som kom gjennom kranene og tenkte det fikk holde liksom. Så da vi nå skulle på tur til Kristiansand og alt er pakket og klappet (merkelig uttrykk) og klart skal pappa bare fylle vann, og det gjør han jo fra utsiden av vogna. Bare at denne Trumaen ikke var det minste tett, så mens pappa fylte og fylte så rant og rant det vann inn i vogna. Og når pappa oppdaga det til slutt ble mamma kalt hjem fra syklubb med øyeblikkelig virkning og det var nesten som om det var litt Stjernekrig her og. Men det tørkes og tørkes og vaskes og ordnes på nytt og SÅ skal vi på tur liksom. Bare at da skal plutselig ikke bilen orke å dra vogna da. Litt sånn treåring på tur "orker ikke, er vi framme snart, jeg nekter å kjøre mer i det hele tatt" osv osv.

Så vi snudde. Skal ikke skrive et eneste av de orda mamma sa da.

Kommentarer

Tante Anne sa…
Huff, så harmelig Marte! Håper "folka dine" finner på noe annet gøy på hjemmebane i helga da :) Klem fra tante
-kine- sa…
They're coming to take me away, haHAAAA.
Rut sa…
Å himmel :) Så går det när "folka" ska fixa allt utan att fråga om råd. Stackars du, Barte-Marte, du har det inte lätt!!

Själv har matte bestämt att det inte blir något Riesenläger! Fatta!! Vaddå jobb?!? Hur kan nåt´sånt före mig och mina intressen?!? Å husvagnen är såld! Undrar om det är subtila tecken fra mora att det är dags för mig att flytta hemifrån?

Populære innlegg