Brukshunden Magnus

Selvom de offisielle merittene mangler foreløpig, er det ingen som skal si at bror min ikke er en brukshund (hvis du er litt svaksynt kan du trykke på bildet for å få det større):

Kommentarer

Anonym sa…
Hallo
Jammen godt å få bekreftet at Riesen er en brukshund :-) Skjønner nå at jeg også har opptil flere...
God helg til dere alle!
Hilsen fra Eli
PS Har Anneli vært ute og kjøpt seg skjørt og blazer enda?
Barte-Marte sa…
Nei, ikke skjørt og blazer, men høye grå støvler, så utstillingsantrekket er startet på. Nednapping er det litt verre med...
Anonym sa…
Hmmmm
Trodde ikke jeg måtte fortelle deg dette, men du trenger altså IKKE antrekket for å trimme ned hunden :-)
Hilsen fra Eli (alias Skøyer'n fra Toten)
Barte-Marte sa…
Nei, er det sant!!!??? Jeg som trodde jeg måtte ha rett antrekk før jeg startet på stellet av bikkja, så kan jeg bare starte altså... så fiiiint... tror jeg ikke skal si det til Emil, men heller si at du har sagt at jeg nok bør fornye store deler av garderoben før jeg kan stille hund igjen... ja sånn må det bli kjenner jeg. Og det der med drakt- hvor i huleste får dere kjøpt det da? Har ikke sett en passende drakt noe sted jeg... Med Black Emac barnebarn mener jeg at jeg praktisk talt hører til i nærmeste familie, og synes egentlig vi burde stille i like drakter:)
snorredimma sa…
hahahaha.....den var god!!!
Anonym sa…
Denn der likte jeg veldig godt da har vi alle en ordntlig brukshund. Serlig ommformern og beholderen. Det er min turboprins god på. Ja og lavgiret funker ikke for han har bare høy/ medium og revers.

Populære innlegg