Magnus Olsen CERT, CACIB OG BIM...

Magnus Olsen ditt og Magnus Olsen datt...

Vi pakka vogna og dro avsted fredag - vi skulle for første gang på ekte campingplass:) Der skulle vi være sammen fineste folka; Milli og folka hennes, og oppdretterne mine. Det var mye skrekkelig koselig, bortsett fra... du ser hvor jeg plutselig tilbragte kvelden? Jeg som hadde planlagt å ta med resten av Barteligaen på tur for å sjekke hva en ekte campingplass kan tilby. Det ble det dessverre ikke noe av.


Lørdag morgen. Vi har fått frokost, men enkelte har jo ikke manerer...Men ellers da... lørdag var vi litt rundt omkring på Hamar, og etter det var det pelsstell som gjaldt... Herreli... helt klart at utstilling er for dem som er litt over middels interessert i eget utseende... Og ikke nok med det, søndag skulle vi jaggu stå opp bortimot midt på natta for at bror min skulle på utstilling. Så drar vi avgårde, i forbausende harmoni, mulig det var for at alle var lamme ennå. Vel framme i Vikingskipet er det mye mindre kø enn frykta, og det er god plass inne, så detta var rett og slett bra:)

Men stakkars mamma, hun blir så skrekkelig nervøs, så da hun endelig er i ringen er hun nesten helt ødelagt. Men heldigvis var Stine og Storm i ringen samtidig, og det hjalp godt med litt kjentfolk:) Og dessuten oppførte han bror min seg veldig bra (mamma hadde sett for seg at hun mistet båndet og at Magnus stormet videre gjennom papillonringen og drar med seg dommerbord og plutselig er midt inne åpen klasse hannhund schæfer, og så plutselig er mams og Magnus utestengt på livstid), men sånn gikk det altså ikke, Magnus er best når det gjelder og hadde kjempefokus og jobbet bra. Resten er i grunn opp til dommern. Vi har betalt 320,- for at han skal bruke 3 min for å se på Magnus. Og han kom så med følgende kritikk:

"Velgående. Vakkert hode. Noe lyse øyne. Bra hals og topline. Velvinklet front. Ønsker noe bedre knevinkel. Velbåret hale. Fint kortkroppet. Bra bevegelse både fra siden og fram og bak. Hadde ønsket striere pels, for mye benhår som forstyrrer helhetsinntrykket i bevegelse."

Men det var ikke verre enn at han ble beste hannhund da, med cert og cacib, men slått av ei tispe tilslutt så han blei BIM:)

Mams og Magnus ute og vaser...:
Jan fikk heldigvis lånt seg en riesen han og, her stiller han Black Emac President Castro:


Og så lille Kasper da:

Og tilslutt lille MilliVanilli... du ser at utstilling lett kan bli en voldelig sport, her prøver dommer å kverke Milli'n min...


heldigvis var det flere der, så det gikk bra

Da Magnus var ferdig var det endelig min tur til å være med inn, og jeg ELSKER sånt:) Jeg vil prate med alle, og kravla rundt på tribunen og satt på fanget til både den ene og den andre. Så akkurat den delen vil jeg gjerne ha mye mer av:)

Og så var det hele plutselig over, vi skulle hjem igjen... men med et stopp på Jessheim, for å hilse på Lone, og det var veldig hyggelig å se hvordan hun har det. Det er klart, savner Lone masse, får vondt i hjertet, men når det en gang er sånn, så har lille schnuppa fått et superdupert sted å være; hun har mammapappabarnogbarn, og ingen andre hunder, og hun får masse tur og lek og oppmerksomhet, og har dessuten et helt byggefelt å passe på, så hun har gode dager:) Og vi ønsker lykke til videre:)

Kommentarer

Herlig blogg, Marte! Koste meg og leste om utstillingen sett fra ditt ståsted! Synd du ikke fikk streifet litt på campingen, da - ganske uhørt å bli stengt inne i vogna...Ronja kan ta deg et kurs i å åpne campingvogn-dører, så har du det klart til våren!
Stine sa…
Gratulerer så mye igjen med cert og BIM på Magnusen :)
Går bra for bartene fra Svinndal om dagen!
Keep it up :)
Milli sa…
Enig med deg Marte, det ble ganske mye tid innendørs, kunne vært mye mer ute og baset.
Jeg tror forresten mamma ble ganske overrasket over at jeg kunne oppføre meg i ringen (selv om jeg nesten ble kvalt:) Greit at du passer på sånt, og kan stupe inn å redde meg om det skulle være nødvendig:)
Kjersti. sa…
Hei Marte.

Jeg synes det var veldig trivelig å få hilse på deg igjen i helgen jeg, håper bare ikke jeg fornærmet deg med mitt klønete utsagn om "brain og beauty". Du er jo så heldig at du innehar begge disse kvaliteten Marte:-) Har heller ikke gratulert deg med opprykket, godt jobba Marte, du får det til du;-)
Må nesten få gratulere broren din og folka med stor-cert og BIM i helga og, de var jo skikkelige flinke, både broren og mora:-)
Lykke til videre, hva enn du måtte finne på, så håper jeg at vi møtes igjen, om ikke så alt for lenge.

Hilsen Kjersti og bartegutta i Alvdal.
Rut sa…
Magnus Olsen. Mmmm... tål att tänka på, en riktig snygging är han bror din, Marte. Men oss tikar emellan... får han inte lite väl stor plats???

Populære innlegg