God tur Lone:)


Det blir ikke alltid sånn man har planlagt det. Livet altså. Noen ganger blir det liksom litt bratt. Etter mye prating og tenking og en del tårer har det blitt sånn at Lone skal flytte. Til Jessheim. Fordi.
Tror helt sikkert det blir bra. At mamman og pappan og jentene blir like glad i Lone som vi er. At hun vil få masse oppmerksomhet og kos og tur. Bare for seg selv. Bare Lone-tid liksom. Og det unner vi henne.
Men, det blir skrekkelig rart å ikke ha den lille turborovdyrdvergen min her mer. Kommer rett og slett til å savne henne ille mye og helt enormt.
Lykke til lille dvergen min:)

Kommentarer

Nina sa…
Huff, dette var et trist innlegg. Men Good tur Lone. Søteste, flotteste, vakkreste lille turborovdyrdvergen!

Og til alle dere der hjemme i Svinndal, skjønner dette er tungt. Men som det står på bloggen, ting blir ikke alltid slik man har sett det for seg. Fint dere er opptatt av å gjøre det beste for alle parter!

Klem fra oss i Bjørndal.
Nina sa…
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
snorredimma sa…
Uff, så leit...men jeg er sikker på at denne avgjørelsen er tatt ut i fra det beste for Lone!! Klart dere vil savne ho masse....

Klem fra oss på Ophus
Ellen sa…
Snufs.. og lykke til til Lone. Det blir sikkert veldig bra og riktig, men skjønner det er trist og vanskelig og. Klem
Tusen takk for klemmene:)
Jevnlige rapporter fra Jessheim melder om at hun har inntatt hjerter og møbler og gata i kjent Lone-stil:)
Toya sa…
Snuf snufs. Uff. Men det var et veldig fint innlegg. Selv om det er så trist...
Men det hjelper å vite at ho får det bra, for det vet jeg at ho får :)
Anne sa…
En litt trist tante sitter langt unna og tenker på at vi ikke får møte Lone mere :( Marte har pratet masse om henne helt siden hun fikk gå med henne i bånd i sommer, så blir nok rart for henne også. Er derimot helt sikker på at dere kun har hundenes beste i tankene og at dvergbarten koser seg der hun er nå. Klem fra tante til alle med og uten bart.

Populære innlegg