Debut d-spor

Jeg hadde min debut i bruks i dag. Siden vi er midt inne i lønnsforhandlingene trodde jeg mamma skulle plukke pinner. Når pinnene til alt overmål var store som vedkubber regnet jeg med at denne saken var grei. Kunne ikke være mulig å unngå dissa. Så jeg gjør det jeg er god på, sporer i vei, fra start til mål, og regner med at mamma plukker pinner. Men neida... gikk jo gærnt detta. Denne øvelsen hadde jeg i flg. dommer fått 8,5/9 på, hadde bare noen tatt pinnene inn igjen.

Ellers var poenga våre som følger:
Lineføring 9
Gå foran i line 0 (sto over)
Dekk under marsj 8
Innkalling 8,5
Apportering 9
Hopp over hinder 7,5
Fellesdekk 9

Sum lydighet ble da 180 poeng. Fikk 7, altså 14 på budføring.

Men mamma og jeg har hatt en hyggelig dag:) Vært ute med masse hunder, gått i skogen, spora, lekt og kosa meg. Og spist pølser og hatt med babykongwubba rundt omkring. Og vært sammen med Storm Andreas og Stine. Storm har fått til detta med pinneplukking, så han tok med alle tre inn igjen han. Og det var jo fint synes Stine, det fikk de nemlig 9 poeng for! Og dermed fikk de også opprykket i dag - GRATULERER SÅ MASSE! Var ei superflink dame der med en border collie som vant. Nå legger vi oss her, og så plutselig en dag er vi helt rå på pinneplukking. Må bare bli helt enig om fordeling av arbeidsoppgaver og betaling:)

Kommentarer

Hilma sa…
Hei Marte! Tenkte jeg bare skulle fortelle at jeg har fått dvergboxeren! Eller alaskahuskyen... Evt. en valp, jeg er sannelig ikke helt sikker på hva dette er...

Leste forresten om pinnene. Jeg plukker pinner hele tiden! Bortsett fra når jeg går spor, da. Da har jeg jo andre ting å tenke på, men alltid ellers plukker jeg pinner. Nå er det forresten veldig lenge siden vi har gått spor, det er litt teit.

Hilma

Populære innlegg