Det ble cert og BIR gitt!

Mamma og Magnus Olsen har altså vært hos fam. Black Emac på Toten i hælja. Men nå har de endelig kommet hjem igjen, det er jeg veldig glad for, og må vel bare innrømme at jeg måtte hilse på bror min før mamma... har jo savna han litt da:)

I dag ble han stilt ut på nytt, for dommer Dr. Rita Trainin, og etter å ha kjent og klemt og sendt han og mamma rundt i ringen mente hun følgende:

"Correct size, powerful body, correct head and expression, great bite, great brisket, could have a wider front, decent angulate, moves well"

Og det var faktisk så bra at han fikk sitt første cert, og ble BIR i dag:) Er litt stolt av han da. Dommern i går, som het Paul Scanlon (og som helt sikkert ikke er en dust), hadde jo bare bra å si om han han også, bortsett fra at han ønska mer overbitt, så Magnus er vel en fin fyr da:)

Altså, etter blå sløyfe lørdag på lite overbitt, får han great bite på søndag. Men det er vel detta som gjør at folk reiser rundt omkring på utstilling, du betaler for at akkurat den dommern skal si noe om hunden din. Og den ene liker mora og den andre liker dattera for å si det sånn:)

Ellers forteller mamma om ei kjempehyggelig hælj (jeg er bare bittelitte grann misunnelig). Mamma og Magnus har sovet i hver sin seng i 2. etage i Black Emac huset, og dermed hatt utsikt over hele Toten. De har stelt pels (legg merke til flertallsformen der), de har spist veldig god mat, de har lekt med andre små bartetroll, de har drukket vin, de har kjørt racerbil til Stange, alt dette mens de har skravlet hele tiden. Så stort bedre kunne det sikkert ikke vært (ja du vet, noe manglet selvfølgelig...)

Dette har helt tydelig tatt på han bror min, for nå ligger han rett ut her. Jeg derimot er i slaget som aldri før, har vært her hjemme og hjulpet pappa med oppussinga. Kan ikke skjønne at han synes det er mer moro med oppussing enn utstilling... Mamma er nok litt sliten hun også, på vei hjem i sta klarte hun å rote seg AV E6... det er godt gjort eller? Kom seg heldigvis på igjen.

Tusen takk til Eli for bilder. Noen andre hadde nemlig glemt kamera hjemme.

Kommentarer

Nina sa…
Hipp hipp hurra for en skikkelig RÅ RIESEN ;)
Gratulerer, jeg VISSTE dette Certet ikke var langt unna!

Klemmer fra oss
og PS: Takk for alle varme tanker!!
Stine sa…
Så moro med cert og BIR i dag altså!!! Gratulerer så mye! Han ser dritfin ut på bildene, ordentlig lekker :) Bare å melde på flere utstillinger nå Anneli!
Klem
Så gøy :-) Masse gratulasjoner til hr. Olsen :-)
Gratulerer så masse med seier i rasen og certifikat på bror Magnus !!!
Modern din er jammen flink til å stille ut hund også :-)
Hun er en tusenkunstner.

Populære innlegg