En haug med bilder...

Mamman MIIIN og jeg koser litt. Mens han broren min tygger opp beinet MITT.


Det er dessverre tid for pelsstell igjen. Jeg forhandler og lover gull og grønne skoger, eller i allefall at jeg aldri mer skal legge meg på stå under marsj. Ei heller apportere kjegla. Hvis vi bare kan droppe det pelsstellet.


Det kan vi ikke. Legger ut bilder i håp om litt hjelp utenifra. Siden vi er født med pels (eller skapt for å ha pels da) er det sikkert meninga at den skal sitte på, ikke dras av i allefall.


Se hvordan jeg ser ut! Tysk nakenhund sier mamma og synes visst det er litt morsomt. Det er kan hun bare synes, det er visst ikke hun som må gå rundt halvnaken i lengre tid.


Heldigvis er det ikke bare meg... Magnus Olsen ble visst "pynta på" han og.


Noen vet ikke helt forskjell på mitt og sitt. Dette er MITT bein.


Vi har vært ute og løpt på jordet igjen. Deilig å løpe og løpe og løpe.En "riesenrulle"Med nok energi er det nok å finne påSøte lille Lonepone

Vakreste Magnus OlsenKommentarer

Hilma sa…
Tør jeg anbefale en korthåret pels? Min er i lekker farge og design, og er vann- og skittavstøtende. Trenger ikke klippes, og hvert enkelt hårstrå er utstyrt med spiss og mothaker, som gjør at de trenger seg inn i alt fra møbeltrekk til fotsåler. Vet ikke helt hvor man får tak i dem, dog. Har hatt min siden jeg var liten.

Hilma
Barte-Marte sa…
Har hørt rykter om at en navnbror av Magnus Olsen, som bare het Magnus og var blanding av dalmatiner og collie hadde litt sånn type pels du nevner. Vi finner fremdeles hvite hår som sitter fast i ting her.

Skal sjekke ut hva som finnes på pelsfronten - inntil videre er jeg redd jeg forblir tysk halvnakenhund.

Hilsen Barte-Marte

Populære innlegg