Trenerutdannelse og (skam)klipping

Mamma har fått plass på trenerutdannelsen hos Klickerklok til neste år - hurra! Jeg regner jo selvfølgelig med at det er med hund... og at det er jeg som skal være med! Gleder meg stort til det - mamma og. Håper (og regner med) at Nina og Maxitaxi blir med og.

Ellers - her hjemme ble Lone og jeg forsøkt klippet i går. Av mamma - uten veiledning av noen som kan det - med mormors menneskeklippemaskin - det anbefales ikke og jeg lurer på hvor fa... dyrevernet er når man trenger det! Ikke ble vi vel særlig penere heller. Men kortere ble vi.

Jeg forteller mamma at jeg slettes ikke trenger noen klipp jeg, ikke tenk på det liksom, jeg liker litt ekstra hår nå om vinteren jeg, og ser ingen grunn til at jeg skal opp på bordet.

Ho sa jeg måtte

Herreli...

Den Lille har gått ned litt. Ho får bare slankefor stakkar. Jeg koser meg med Vom, og lar gjerne litt være igjen i skåla mi - er liksom ferdig. Men hører hvis Den Lille (tjukka) nærmer seg, og da er jeg rask gitt. For det er jo min mat...

Kommentarer

Simen sa…
GRATULERER! :D kjempebra! Nå venter jeg spendt på om jeg kommer inn på instruktørutdannelsen til canis :)
Barte-Marte sa…
Lykke til! Kjempespennende:)
Simen sa…
hehe, nei, han forblir her (inntil videre..)

Jeg hadde veldig lyst, og det var så vidt jeg sendte søknaden min, men dagen etter var jeg på et kurs med klikkertrenerinstruktøren min, og hun sa at jeg MÅTTE søke, at jeg ikke fikk lov til å gjøre noe annet (sagt litt på spissen :)) og at hun kom til å anbefale meg og at jeg hadde stor sjanse for å komme inn.

Hadde jeg hatt nok penger hadde jeg glatt søkt på hver! Vel, fanny&thomas's utdanning får jeg ta neste år. Jeg tror at jeg kommer til å lære utrolig mye hos de, så en dag SKAL jeg inn :)
Nina sa…
Hey Hey :)
Har ikke hørt noe enda, men håper som sagt å komme inn jeg også- Slik at vi både kan "hundse" og støtte hverandre i året som kommer! Dette skal bli skikkelig artig Anneli!
HAHAHA.. Nei nå blir du rett og slett ikke kvitt meg.
Jeg vil terrorisere deg på tlf, skrike meg til din fulle og hele oppmerksomhet, kreve treningstreff ved jevne mellomrom og kjøre til Svindal for å trappe opp på dørkarmen din(vet hvor du bor) ;)

Ellers syntes jeg ikke jentene dine ser så skamklipt ut! Lone syntes best på bildene og hun ble jo riktig så fin!

PS: Apropos "Kaptein silkeskjegg" og det at han er "på": Joa, han PLEIER jo å være det, men med Marte i nærheten blir det raskt andre ting som er mer spennende ;)

Stor klem
snorredimma sa…
Gatulerer med plassen! Del gjerne med deg det du lærer på utdannelsen når vi møtes på Svinndal-banen utover..

Populære innlegg