Onkel Arex - utbryterkongen

Plutselig i sta kom politionkel Arex på besøk. Han som ellers lever av å fange innbruddstyver, hadde selv brutt seg ut av hundegården sin. Og hva var mer naturlig enn å komme til meg? Riktignok måtte jeg være litt i bur, synes det var blodig urettferdig, siden han da lå på utsiden og spiste opp beinet mitt, men det var visst av hensyn til gulvet sa mamma (sa noe om at når vi spurter rundt inne på furugulv så blir ikke det helt bra). Men vi var litt sammen og da:-)

Kommentarer

Anonym sa…
Endelig, tenkte jeg, da Emil sa: kom inn til Marte! Befridd fra bur og tunefluer, herlig! Må si de bildene ble bra, Marte! Takk for meg, kommer gjerne igjen. ;) Hilsen onkel Arex.
Anonym sa…
Så skjønne dere er da! Koselig med beøk fra naboen tenker jeg. Var i en bladkiosk igår og lurte på Hund og fritid, men der hadde de ikke fått siste nummeret. Skulle visst få det idag. Må på butikken igjen, slik at jeg får sjekket ut kjendisen i familen:)

Går her fortsatt med den vesle leieboeren i magen og venter og venter... Skal på oertidsvurdering på sykehuset på mandag om ingenting skjer før da.

Hils alle sammen hjemme.

Klem fra tante.

Populære innlegg