Otto 1 år


Min lillebror er 1 år og stor. Det er ille rart at det bittelille kreket på bare noen kilo har blitt så stor og barsk at han sikkert kan gruse alle om han vil.
Han har vært og er en prøvelse. Han er proppfull av energi. Han synes ALT han gjør er det morsomste han noen gang har gjort. Han har ødelagt for haugevis med penger. Han går spor så det spruter rundt han. Han elsker alle og går ut i fra at alle elsker han. Han er full av gode påfunn, og ei superkløne. Han har verdens snilleste øyne. Han ER snill. Han er en fyr som det er umulig å ikke bli glad i.foto: Lisa Selin

Gratulerer så mye med 1-års dagen! 
Otto er storebror, så bare han som er ett år i dag, 
resten har bursdag i morra.

Til helga skal han og mamma på første elitesatsning med Siv Svendsen fra Amokk hundeskole. Denne helga blir bare hans og mammas. Jeg skal til fjells med paps, men neste elitesamling skal jeg også være med på.

Kommentarer

Anonym sa…
Ett Stort grattis till Otto från släkten i Alby . De kan inte redan vara ett år sedan Otto föddes i nattens mörker . Full av energi har han alltid varit . Kommer du ihåg när ni och Svenn Erik och Astrid var här och skulle hämta Otto och Albin . Otto röjde runt Heeeela tiden redan då . Kram Annica
Barte-Marte sa…
Haha, vi husker:) først sov de, og så var det slutt på det og siden har det vært slutt på det;) han er vår fantastiske lykkepille, og uansett hvor mye hyss som "bare skjer" så er vi veldig glad i han:)

Populære innlegg