Svensken BIR og BIG2

Bare kjapt innom for å fortelle at Svensken har vært på missekonkurranse. Han er nå vakkerprinsebeibien. Dommern mente han hadde fine bevegelser, men at han var veldig beibi ennå. Jeg er så enig så enig...


Aud Fossum var dommer, og en blid og trivelig en sådan. Og det er så kjekt - for da får man jo lyst til å stille igjen - så hun gjorde en kjempegod jobb:) Hun mente følgende om lille Ottos:
"4 mnd. hann. Bitt ok. Fint hode, parallelt med riktige proporsjoner i dag. Vel ansatte ører. Meget fine øyne. Ganske bra hals og overlinje. En anelse fallende kryss. Moderat vinklet fram og bak. Ganske god lårbredde. Fin kropp for alderen. Beveger seg bra fra siden og bak. Velstelt pels med riktig pelsstruktur som kommer, god kommende stri pels. Fin modell, herlig temperement. Velvist."


Men om de fikk velvist så skal de nok øve litt mer på den løpinga. For Otto synes ikke det var noe poeng å løpe så innmari - var jo annet å gjøre! "Løpe mer nå sier du! Nei takk, det passer ikke. Jeg skal lukte på noe HER!"

Men en fin dag, og snilleste Nina var med som støttekontakt og assistent, og takka for det var en teltstang i øyet og en pølse i vaffel.

Kommentarer

Ruth Bakken sa…
Grattis til svensken, dette var jo en super duper debut :-D Klemz fra Rutters i Trysil
Anonym sa…
Hei
Gratulerer så mye til Otto-beibi og Anneli med flott debut! Syntes vel kanskje venner (aka støttekontakter) bør behandles litt bedre enn teltstenger i øyet, men nå er ikke jeg fra "the middle of f...Østfold" heller da.
Klem fra Eli

Populære innlegg