Tur til Kristiansand 6.-8. mai

Endelig så har mamma tid til å hjelpe meg litt her. Selvom hun er sykemeldt er hun ikke også hjerneskadet, står i allefall ikke det i papirene. Vi andre som kjenner forholda kan vel i tilfelle med sikkerhet si at det ikke er noen ny skade...
Men i allefall, jeg hadde jo ei super hælj i Kristiansand her for litt siden. Når vi altså bare kom oss avgårde. For først var det jo varmtvannstanken som det hadde blitt hull på i løpet av vinteren. Det fikset pappa.Så var det bilen som ikke ville mer. Plutselig hadde det falt av en turboaksling gitt. Det er visst sånt som plutselig kan skje. Mye man ikke vet... vi skulle reist nedover på torsdag, men det ble ikke før på fredag, for bilen måtte på verksted. Akkurat den fredagen var alle Ssangyongmekanikere på kurs gitt. Sikkert veldig lærerikt... men heldigvis en som forbarmet seg over oss og etter å ha søkt i 45 minutter etter feilen brukte han 5 minutter på å ordne opp... en løs turboaksling mindre.


Og så brukte vi en stund på å kjøre, men var plutselig hos Jan, Olaug og Milli gitt:) Endelig:) Jeg var så usannsynelig lei meg når det så ut som om det ikke blei tur.


Der var også Oddrun, hun som er oppdretter til Lone. Veldig hyggelig å hilse på henne, og hun var jammen så snill at hun hjalp til med aller siste pynting av hr. Olsen og.

Det var så veldig kjekt å være der. Og det var veldig kjekt å fly litt rundt sammen med Milli igjen. Heldigvis en dverg som vet å sette pris på store damer med bart.

Så var det utstilling da. Var visst derfor vi var der. Bror min hadde en travel dag. Mest sannsynlig visste ikke dissa trege sørlendingene at det var Kongen av Svinndal som hadde kommet ned, så han jobbet aktivt med å informere om det. Mamma synes ikke det var så viktig, så hun prøvde å drive med andre ting. Dommern synes heller ikke det var så viktig at alle småkongene skulle markere seg. Men det blei nå utstilling da. Og hr. Olsen fikk nå vist seg fram.Og han endte med ck og 3BHK. Kritikken til hr. Olsen kan du lese HER. Certet gikk til en svensk champion - denne HER. Grattis:)

Oddrun og Keeper:) Den dagen mamma og Magnus kan stille opp og se like ryddige ut...
Også Olaug og Milli da:) De er så flinke, og stiller så fint:)
Og etter utstilling var det visst ganske flate batterier på folka.
Stram kar detta - lille Keeper:)
Og så blei det jo kvelden og endelig litt kos på meg. Jeg gikk jo som vanlig for lut og kaldt vann resten av tida. Fikk et nytt halsbånd med hjerter på, men det er mer sånn som hører med, ikke noe så veldig å skrive hjem om. Men mams og jeg kosa oss ille fælt på kvelden da.


Jan, Monica og Oddrun. Og lille Keeper. Synes ikke det bør være lov med hund i sofaen jeg. Har noen tenkt på hvor mye støv og sand som følger med?
Vi hadde i allefall ei kjempekjekk hælj, det var veldig veldig veldig koselig som dissa som er der nede fra sier det, og jeg tror jammen det har blitt en tradisjon:)

Kommentarer

Milli sa…
Helt klart at det har blitt en tradisjon med sørlandstur i mai!! Vi kosa oss noe inn i hampen;) Milli blir nok med i heiagjengen neste år sammen med deg Marte! Tror dere kan gjøre det meget bra der. Ser deg snart go'jenteMarte:)
Anonym sa…
Stilig med egen blogg Marte. Ser ut som du og moren din koser dere masse :)

Hilsen Iren

Populære innlegg