Nordisk vinner

Jada. Aller først - jeg har vært alene hjemme i dag. Pappa har vært på Solberg Extreme, og mamma og Magnus har vært på Dogs4all. Jeg har altså vært hjemme. Festlig. Det bilgreine pappa har vært på er ikke noe for meg uansett, men skulle gjerne vært i Lillestrøm. Men ikke denne gang nei. Men mams og Magnus var der, og Guro var med, som en del av staben og til hjelp og støtte. I dag var det Nordisk vinner, og mange (33) riesen påmeldt. To store russiske kenneler skulle også stille, Gently Born og Gloris, og de vinner stort sett der de stiller, så mamma hadde vel ikke noen store forhåpninger. Bortsett fra å få vist Magnus Olsen fint. Og den delen gikk sånn passe greit i følge mamma. I følge Magnus gikk det veldig fint. Han tenkte at siden det var nordisk og greier, var det viktig å få fortalt hvem som er kongen av Svinndal, så det jobbet han en del med. Dessuten, da vi var i ringen, hadde han stadig en russer i rompa, og hvem liker vel det? Det er vel bare for spesielt interessert vil jeg tro. Så kort oppsummert er bror min fornøyd, men mamma var rimelig svett...

Mams og Magnus Olsen - godt i allefall én har en fot eller to i bakken...


Hr. Vakkerprins Olsen - hadde tid til å stå rolig en bitteliten stund...


Borte hos Eli og får sniki til seg noen godbiter;)

Haha, mamma og Stine, ser ikke ut til at noen av dem skjønner bæret i grunn...


Og her er en russer på vei inn i rompa på Magnus igjen;)

Jeg har bare holdt meg her hjemme jeg liksom. Ikke gjort det bra på noen utstilling eller noe sånt. Jeg fant riktignok potesokken til hr. Olsen - som han hadde mistet i skogen for noen dager siden, jeg er veldig flink til å finne saker og ting, men det teller liksom ikke sånn da.

Men Magnus' resultat ble altså 1kval, 2 konk, ck, og endte altså som 3. beste hannhund, bak Gently Born og Gloris. Kritikken var sånn:
"Excellent prop. Excellent type. Excellent expression. A little bit narrow chest and front. Movement enough light. Temp. should be stronger."
Mamma er fornøyd med resultatet, men ikke helt fornøyd med hvordan de hadde det i ringen, i dag var det vanskelig, litt for vanskelig for Magnus. Det har fungert veldig bra før, men nå var det veldig mye han skulle passe på, og hadde ikke helt roen på seg til å jobbe med mamma. Men - det er heldigvis noe det kan trenes på. Så dette skal blir så meget bedre. Dommern kom bort til mamma og Magnus etterpå, og sa at han synes Magnus var veldig fin, at han hadde veldig fine bevegelser fra siden, og fin kropp, men at han trengte litt mer forbryst, og foreslo at de skulle begynne med svømming:) Jeg henger meg på, og synes de bør kjøpe like badedrakter, sånn hele drakter med lange bein.

Ellers så har det altså vært en fin dag (jeg har bare vært her hjemme alene,har jeg nevnt det? Ikke vært med på den bildriten til pappa, ikke vært med på utstilling). Men altså, i følge mamma har det vært en trivelig dag, mange kjente og masse skravling. Egentlig glad jeg ikke var der. Skal det bare være sosialt og hyggelig er det ikke noe for meg liksom... gleder meg til jeg kan skrive en TRENINGSBLOGG igjen, hvor JEG står i fokus:)

Kommentarer

Rut sa…
Marte! Jag är glad att jag inte har en brorsa som din. Nä. Än är jag snyggast i familjen & bästa på att jobba. Bus är även det min specialitet... hämtar saker närhelst matte inte vill, uppmärksamhet är min stora grej här i livet. Allt ljus på mig. Inga andra hundar i mitt hus. Sätt ner tassen, Marte, och visa vart buren ska stå!!
Anonym sa…
Hei Marte
Gidder du å formidle en gratulasjon til Mutter'n og Magnus for et flott resultat på Nordisk? Vet jo at dette med utstillinger ikke er helt din greie, men tror kanskje du i framtiden burde være med å passe på de to.
Hilsen fra Eli
Barte-Marte sa…
Får se om jeg videreformidler. Men hva mener du med at jeg bør være med - ikke si at døm dumma seg ut? Da er jeg i tilfelle glad jeg ikke var der... Men sånn ellers - tror jeg bare skal legge meg i bilen jeg og sørge for at jeg alltid er med, for det er jo opptil flere jeg kunne tenke meg å hilse litt på:)
Anonym sa…
Dumma seg ut og dumma seg ut... Må si jeg ble litt overraska da mora di plutselig begynte å klype meg i rumpa. Tror kanskje ikke det hadde skjedd hvis du og Emil hadde vært der.
Hilsen fra Eli
Anonym sa…
Marte du må hilse Magnus Olsen og si at jeg skjønner han godt.. hvem vil vel ha en russer i rumpa?

Godt jobba;)

Hilsen ivrig riesenfan
Barte-Marte sa…
Det er vel fordi du har så fin rompe det da - ikke noe å skamme seg over det. Selvom det kanskje var litt spesielt at hun gjorde det, enig det. Mulig ho synes dere var så fine i drakt - plutselig så er det vel flere som dukker opp i korte skjørt...

Populære innlegg