Bildeblogg

Magnus bror min - godt å få av han litt hår:) Han og mamma var på Toten hos Eli i går og fikk stelt litt pels - og han ble riktig så lekker synes jeg. I den grad en bror er lekker da...
Oss to:)Toya 16 år:)

Lone med ny dress

Nyttårsaften:)

Kommentarer

Lea sa…
Ok, bror din var LITT kjekk da. Er det ekkelt at jeg sier det? Liker litt høye, mørke gutter med bart jeg :D Fint bilde av dere to sammen også, dere var flinke til å sitte pent syns jeg!
Ellers synes jeg Lone så ut som hun kosa seg fælt foran peisen, så jeg ble nesten litt misunnelig på a.

...Schnauzere slår vel mennesker overlegent i Twister, vel !?
Barte-Marte sa…
Du må bare legge inn noen aksjer til lørdagen, jeg skal ikke stå i veien!

Men - vi har vel en avtale om å stå sammen og gapskratte vi? Mamma håper det ikke blir noen andre hanner i ringen samtidig med dem, men det er vel litt for mye å håpe på tror jeg.

Jepp, vi vinner overlegent i Twister. Noen mener det er urettferdig siden vi har fire bein - men det kan da virkelig ikke vi noe for? Kan liksom ikke ta av to heller...
Nina sa…
Han er en skikkelig lekkerbisken skal jeg fortelle deg!!!
Ganske artig å se hvilket unikum som gjemte seg under all den pelsen!

Jeg krysser fingrene for dere på lørdag, dette MÅ jo bare bli bra!

Klemmer
Stine sa…
Lykke til på lørdag! Spennende! Har forresten sleng noen linjer i bloggen siden du var så fryktelig streng. Magnusen ser fryktelig kjekk ut, håper dommeren er enig :) Husk å puste med magen :)
Lea sa…
Jeg er klar til å le meg ihjel på lørdag ja, helt klart! Ellers så tviiiiiler jeg bittelitt på at det ikke er EN eneste hannhund som er like gammel som han, men hvem vet ?! Kanskje det er 10 tisper som stilles, også bare 1 gutt - altså Magnus Olsen -, noe som vil si at Magnus HELT klart blir BIR og får sløyfer og stæsj og sånn uansett. Jeg krysser fingrene for det scenarioet ;)
Mamma begynner å bli temmelig nervøs av seg her hu også, selv om det bare er 1 eneste valp på hele utstillinga. Grøss, den valpen bør oppføre seg pent! Ikke snakk om at mamma skal få bygge opp no' nerver til neste helg, da går det sånn ut over a når hu skal gå meg rundt i ringen.. Kunne jeg bare gått helt alene, DA hadde jeg vinni alt!

Populære innlegg