Juleferien min i Valdres - bildereportasje:)

Men aller først - det har vært tyver i huset mitt!!! Vi har altså vært utsatt for kriminelle handlinger, her i det jeg kaller mitt hjem, og som jeg også forventer skal være min borg, mitt vern, min festning! Fra kjøkkenet er det i løpet av de to siste dagene stjålet en betydelig menge med småkaker (i går) og en halv skinkestek (i dag). Hva gir du meg!!!? Men heldigvis, det har kommet inn en del tips i saken, og vitner har beskrevet tyven, så det er håp om en løsning. Signalementet er: høy, slank, veltrimmet, svarthåret, brune øyne, langt skjegg og kraftige øyenbryn. Jeg tenkte med en gang på en av disse:
men det var ingen som sa noe om briller eller lapp over øyet, derfor måtte jeg tenke nytt. I samråd med øyenvitner har vi derfor kommet fram til følgende bilde av mistenkte, som nå sendes ut i alle kanaler i håp om at noen vet noe eller har sett noe. Ta i tilfelle kontakt med mamma.
Mistenkt:

Ellers - jeg har jo hatt juleferie og vært i Valdres en tur. Det var friskt når vi kom, både inne og ute, men vi fikk jo opp varmen.

Kald riesen:
Sitter og venter. På noe.

Vi har besøk av familien til pappa

Lene, pappas yngste søster som bor i Danmark:


Må bare slappe av litt jeg

Magnus og jeg basa ute i snøen masse masse:)

Utsikt fra kjøkkenet:

På julaften var vi hos disse, men de valgte å bli inne på soverommet hele kvelden. Snodige typer. Magnus og jeg venta på at de skulle komme ut i stua, tenkte det kunne vært litt hyggelig.

Disse to hadde heldigvis vett på å komme ut i stua:)
Magnus med en av julegavene sine:
Og jeg med en av mine; fikk Chewbakka av Toya:
Tilbake på hytta, aldri mulig å få ligge i sofaen aleine
Hvis ikke jeg gjør meg så lang da. Dessverre ikke plass til noen andre.
På vei hjem dro vi om Toten og Eli/Kennel Black Emac, og fikk hilse på valpene til Glenda. Glenda er, nest etter meg, vakreste riesenjenta mamma veit om:)

Mamma har dessuten adoptert Eli som ekstraoppdretter, ikke fordi hun ikke er fornøyd med den oppdrettern hun har, for det er hun fullt ut, men det er så langt dit... Derfor er Eli adoptert og stiller som hjelper/støttekontakt/heiagjeng/psykiatrisk vernepleier/frisør bl.a når mamma skal stille bror min.

Men - borte bra men hjemme best:)


Kommentarer

Anonym sa…
Hei
Takk for hyggelig besøk i romjula og riktig godt nytt år til dere alle!
Lykke til når Taliban kommer på besøk grunnet spottende bruk av bilder :-)))))))
Klem fra Eli
Pia sa…
Gott Nytt År!!!
Hoppas vi träffas snart igen!
Kramar
Anniken sa…
Jeg har hørt rykter om den tyven... er du sikker på... at det var Magnus Olsen?
Barte-Marte sa…
Hva!!!??? Hvem har sagt noe???!! Jeg er sikker på ingen så meg... ehm... altså... at ingen så meg da jeg var på kjøkkenet og så at noen andre stjal noe... hallo - du kjenner meg!!! Jeg ville ALDRI funnet på noe sånt... du vet det? Stjele fra kjøkkenbenken - hvem gjør sånt liksom... herreli....

Hilsen Barte-Marte
snorredimma sa…
Å, du kan det med å beskrive, Barte-Marte. Vi ler så nesten tårene triller og vi er egentlig litt misunnelige på deg: Det skjer jo alltid noe hos deg!!

GODT NYTT ÅR!

Klem fra Snorre og Dimma

Populære innlegg