Treningsavtale - endelig!

Det må jeg si var på tide ja! Jeg har faktisk vurdert om jeg skulle legge ut en kontaktannonse. Men så er det det da - at man vet jo aldri hvem som svarer - og hvilke hensikter de har. Så jeg har avventet litt. I håp om at folka skal ta litt tak selv. Og så har altså skjedd. Mamma har nå fast avtale om tirsdagstrening med tre andre damer. De damene har hund de også , så dette er noe jeg går for!

Øverst her ser du dame 1 - Carola - med Felix akkurat her. Da var vi i Råde hos Carola.

Dame 2 - Astrid og Emma (plutselig var det væromskifte gitt!!!) Neida, det er bilde fra da vi trente freestyle sammen. Sjekk lille baby-Scott!


Dame 3 er Anniken - men har ikke bilde av henne her - men det er altså hun som eier Scott (og Minni, Pønky, Fargo og Zippo)

Og til slutt mamma og meg da. Her trener vi på ruta - og mamma går som vanlig for fort fram med meg. Kommer tilbake til det når vi har funnet ut litt mer om egen trening igjen.

Var hos Anniken og trente litt i dag også. Gikk først tur for å "brenne opp litt krutt" som noen kaller det. Etterpå var det litt trening, og så skulle mamma vise Anniken noe på data.

Scott starta innlæring av ruta han og, han starta med å løpe ut til target. Han kasta liksom en labb på og sjekka ut om det kanskje var greit nok?


Så er det dette maset med at Lone må få trene og da... Hun skal visstnok gå agility. Først litt oppvarming med å løpe ut til target.
Så litt kos.

Og så hinderjobbing. Lone går som ei kule! Fram til target. Ligger ikke noe godbit der ;)


Sjekk lille djevel-Lone!Her hjemme er det litt stusselig. Ser du den bittelille biabeden jeg må ligge i? Får ikke ligge i sofaen en gang.

Fant noen bilder fra da vi var og la gulv på hytta til Idefix. Arbeidsfordelinga var sånn at pappa la gulv, mamma dokumenterte, og vi holdt sofaen varm.


I morra skal jeg til Lillestrøm - Dogs4all, se riesenutstilling og Nordisk lydighet - gleder meg:)

Kommentarer

Pia sa…
Klokt att ligga på soffan & därifrån hålla koll på mor & far... å se till så det gör det de ska... men en fråga - vinet? är det ditt, Marte???

Om du vill ha mera träningskompisar så kommer snart Rut i full fart!!!
Barte-Marte sa…
Nei, er du gal! Jeg drikker ikke vin, liker ikke. Tror ikke det er helt sunt heller.

Men hilse til Rut og si at jeg alltid er klar for treningskompiser, og i særdeleshet riesenkompiser:)

Populære innlegg