Og dagene går...

Jada... dagene går - og jeg blir faktisk friskere. Siden sist har jeg hatt besøk, gått glipp av treningssamling, fjernet sting, og besøket har reist. Mamma har dessuten jogget med Magnus Olsen. Så her skjer ting kan du si...

Forrige tirsdag kom Maximus. Og hundegården var ferdig. Og dermed ble den også innviet. Ikke av meg da (trenger kanskje ikke nevne det til det kjedsommelige, men jeg har vært holdt utenfor alt som har vært moro i det siste). Men Maxi og Magnus fant tonen, og kunne holde på i evigheter.

Gutta

Men så plutselig ble det helt feil - ser dere? JEG ligger i bur, mens Maxitaxi ligger i MIN seng! Helt utrolig hvor fort det kan snu. Jeg ligger med ryggen til og demonstrerer det jeg kan.

Magnus Olsen har funnet fram et bein han hadde gjemt unna. Maxi lurte på om de skulle dele. Man kan få (og får) bank for mindre.


Så en dag var de i Råde og gikk tur med Alex og hundene hans. Stakkars, de har faktisk ikke skjegg i det hele tatt de... litt flaut? De har jo den stripa midt på ryggen der pelsen går feil vei, men kan aldri bli som skikkelig skjegg det.

Maxi, Magnus Olsen, Malaika og Ino.

Langt uti skauen der var det en søledam...


Åååå, jeg skulle vært der...
Magnus fikk nytt bånd da. Med ACDC lyn. Det halsbåndet måtte revideres tre ganger. Når mamma bestiller selv går det alltid bra på første forsøk.
Så, midt i pass av Maxi, var det siste hælj i trenerutdannelsen hos Klickerklok. Den ble jo selvfølgelig noe redusert for mamma siden stjerna (les: Barte-Marte) måtte bli hjemme. Men hun fikk da litt med seg hjem allikevel, så har noen tanker om starten på noen kl. 3 øvelser. Tok bilde av den ene av flere fantastisk skjønne valper.

Litt kjøkkenkos her hjemme. Tror vi tre sportsracerriesen brukte opp energien til mamma.

Det har vært ei kjekk uke, og jeg er bortimot frisk, så det er bare å sette energien til lading, jeg er klar:)

Kommentarer

Stine sa…
Fint halsbånd Magnus har fått, skremmende likt Storm Andreas sitt! hehe. Godt å lese at det går bra med dere alle sammen. Håper vi treffes snart!

Klemmer fra oss i Fetsund
Hilma sa…
Hei Marte, så grusomt å høre at du har vært så syk! Jeg har ikke vært så mye på nett i det siste, jeg har vært opptatt med å lese bøker og ominnrede litt i heimen. Ble litt sjokkert da jeg endelig fikk oppdatert meg i blogosfæren! Så bra at du er bedre! Mine venner Saqui og Echo har hatt smittsom diaré, men de bor heldigvis i Trondheim og har bare smittet hverandre, ikke meg.

Ellers: Jeg vet at noen har bestilt masse tennisballer fra en nettbutikk, jeg gleder meg sånn til pakke at jeg nesten ikke får sove om nettene! Da hjelper det at jeg får sove på rommet til Ane og Guro, selv om jeg (egentlig) ikke får lov til å være i sengen.

God bedring-klem fra Hilma!
Barte-Marte sa…
Tusen takk:)
Det begynner å bli fart igjen nå, og vi har såvidt begynt med litt trening igjen!
Kult med pakke i posten ja, skjønner at du gleder deg:) Fått folka dine til å gjøre noen flere triks?

Men altså - ikke sove i sengen? Hvor skal du da sove? Hører noen venner av mamma sier at jeg ikke burde sove i sengen, men synes det er så rart, for så vidt jeg vet sover da alle i "sengen". Skulle jeg sove på gulvet? Under sengen? I stua aleine?

Mange rare ideer folk har spør du meg. Jeg sover i sengen, det aller beste nå er å ligge på siden midt i sengen med beina rett ut... men hørte mamma si at det skulle det kanskje bli en forandring på. Vi får se.

Gleder meg til å se noen nye triks fra folka dine:)
Klem Barte-Marte
Hilma sa…
Jeg skal visst sove i en firkantet greie ved siden av den ordentlige sengen. Den firkantete er grei nok når det er veldig varmt, men nå når det er høst, er den ikke aktuell. Det hjelper ikke at jeg har fått nytt dynetrekk på dyna mi, det blir kjølig likevel. DESSUTEN vet jeg at Ryllik brukte denne firkanten som do da hun var alene hjemme i høstferien!!! Æsjæsjæsj!

Så det trikset vi jobber mest med for tiden, er "la Hilma sove i dobbeltsengen!"

Populære innlegg