Konkurranselydighetskurs

Heldigvis var mamma i form til at vi kunne dra på kurs i Son i kveld. Det var veldig bra, og vi har mer å jobbe med:

Stå under marsj
Som mamma sa så har jeg en stå under marsj som holder til 8 i kl. 1, med dobbelkommando. Med andre ord er den ikke helt bra. Jobbet med det i dag, skal gå inn for å få inn rygginga nå, for å få godt driv bakover. Jeg skal jo selvfølgelig ikke rygge meg ut av banen når mamma sier stå, men starter med å få enda bedre driv over rygginga mi, og så etterhvert er det selvfølgelig bare stoppen som gjelder. Mamma skal gi meg godbiter enten ved å kaste til meg, eller komme ut til meg med dem.

Innkalling med stå
Mye av det samme prinsippet som gjelder her. Eller - her var det mange ting i grunn. Jeg lå og så på Missy som fikk vise, og lærte litt av det. Ho fikk lov til å løpe masse rundt med leka si, så det gjorde jeg en stund og. Uten særlig applaus fra mamma for det.
  • Frivillig stå, også mens mamma beveger seg bakover
  • Jobbe med musematte/litt større matte, plante forbeina på den
  • Belønning bak, eller i allefall tro at det finnes noe bak der
  • Også huske på å fokusere på fart
  • Thomas viste også litt om starten på noe som var blitt vist på kurs i hælja, Pavlov hoppa

Til slutt hadde vi felles sitt, og felles dekk. Måtte bare skrive inn her for å huske, mamma planlegger hver gang ho er der at neste gang skal ho ha med skrivesaker. Neste har ikke vært ennå.

Hva vi ellers skal jobbe med er i grunn alt. Men litt mer detaljert så er det fvf, ruta, hopp, apport, dekk under marsj, burleker, levere leke, fri, værsegod

Kommentarer

Populære innlegg