Litt film av dagens trening

Vi har holdt på litt ute i hagen i dag og, jeg viser litt film av hvordan det ser ut i mitt hjørne av verden akkurat nå. Vi er altså ikke ferdig med noe som helst, men sånn ser det altså ut nå:

Dette er fri ved fot, i flg. mamma har jeg gjort framskritt i det siste. Jeg holder riktignok på å sette meg et par ganger under sakte marsj, ellers holder jeg faktisk fokus:


Her er dekk under marsj, vi er ganske i starten, vi jobber med at jeg skal tilby frivillige dekk mens mamma går bakover. Lurt at ho går bakover, for da ser ho meg veldig godt, og får gitt meg belønning med en gang. Og dessuten er det ingen ferdig øvelse som ser sånn ut, så om jeg gjør noe feil er det ingen øvelse "ødelagt"


Trente også ruta og stå under marsj,og til slutt litt utstillingstrening.

Lille Lone har også vært med, hun jobbet med fri ved fot hun også, og hun har gjort framskritt:


Lone er ikke akkurat så flink til å gå pent i bånd (for det er jeg... ehm...), så det bør det absolutt trenes på. Mamma satt fram en godbitskål, og eneste mulighet for å komme fram dit er å gå med slakt bånd. Det vil nok bli bra til slutt!


Vi tar gjerne i mot tips til forbedringer:)

Kommentarer

Anonym sa…
Den fri ved foten ser jo kjempebra ut! Jeg ville ikke belønnet de gangene hun reiste seg fra dekk før du rakk frem med belønningen, da ville jeg bare gått videre.
Nina sa…
Ja det må jeg si- litt av et sprang dere har gjort siden jeg så fvf'en deres sist. GODT JOBBA!!
Simen sa…
Wow, kjempefin fri ved fot! :)

Populære innlegg