Personlig trener

Det er ingen rik gammel onkel som har meldt seg foreløpig. Ei heller en sponsor. Men derimot er vi så heldige å ha en personlig trener. Som kjører ut i ødemarka (Ski) og legger spor for oss, og instruerer oss. Det er vi så veldig glade for, tusen takk Nina!

Lone gikk først et kort spor, nok en gang med Toya i slutten. Toya la ut sporet selv, og gjorde det nok litt i vanskeligste laget for Lone, da hun la det langs en sti. Fordi det var enklest å gå der… Men Den Lille suste av gårde og fant sin elskede Toya lett som bare det.

Mitt spor var det Nina som la ut, uten at mamma eller jeg visste noe om det. Nina sa hvor vi skulle krysse, og jeg fant vel sporet jeg, og gikk det hele veien til jeg fant leka mi. Nina mener jeg har et supert arbeidstempo, og at jeg jobber veldig konsentrert og bra. Og om Maximus går like bra når han er litt eldre skal hun bli religiøs. Det siste tror jeg ikke særlig på. Vi fikk også med oss noen tips for videre jobb med fri ved fot, og det jobbet vi med når vi kom hjem igjen. I det hele tatt en fin dag i disse konfirmasjonsforberedelsetider.

Legger ved noen bilder fra da vi møtte Nina og Maximus i sommer.Kommentarer

Siv sa…
Så fine bilder! Jeg ønsker meg også en privatsjåfør og sporlegger, pass dere så vi ikke kommer inn og kidnapper henne :)
Nina sa…
Takk skal du selv ha Marte! Det var kjempemessig å få være med deg og flokken din ut og gå spor. Deilig med litt fri fra krapylet og deilig med inspirasjon. Dere er KJEMPE FLINKE!! Ble ordentlig paff, når jeg har pratet med mamsen din har jeg ikke fått intrykket av at dere var blitt så dyktige!
Gleder meg til å gjenta utflukten, da med lille Max humpende hakk i hel! Blir han så konsentrert og spornøyaktig som deg når han blir stor vil jeg gråte en gledeståre eller to! ;)


Klem
Barte-Marte sa…
Nina er MIIIN, bare bare MIIIN!

Populære innlegg