Svømming og strøm...

Selv de nyeste kameraer trenger strøm - eller ladet batteri om du vil. Sikkert åpenbart for de fleste, utenom dem jeg bor med. For vi la avgårde på badetur i dag, hadde med det nye kameraet for å dokumentere hvor flink jeg er til å svømme. Men hadde noen tenkt på å lade... Derfor ble det ingen bilder. Og det er litt leit, for jeg har nemlig blitt veldig flink til å svømme, kan svømme langt og lenge, svømmer mye fortere enn mamma (jukser kanskje litt når vi svømmer om kapp, for jeg legger meg på skrå foran ho hele tiden), men det er det vel ingen som tror, siden de eneste badebildene som finnes av meg på nett er der jeg sliter litt med å finne stilen...:-(
Legger heller inn et par bilder som ble tatt av meg i går (det nederste ser jeg skikkelig teit ut på da!)

Kommentarer

Nina sa…
Hei Marte og Anneli!
Først må jeg få GRATULERE med nytt kamera! Passer PERFEKT for min del, regner med at det også kan bli et SKIKKELIG bilde, eller to, av lille Don Maximus! Haha, ja for det blir nok mest sansynlig navnet!! (Noe Spanske linjer)
Ellers gleder jeg meg MASSE til å se dere begge snart igjen. Syntes vi burde få til treninger på fast basis, feks en gang annenhver uke!
Klem fra meg!! :)
Anonym sa…
Nammen stakar lille Marte! Er det ingensom tror på at hun kan svømme nå da, jeg stiller opp som fotograf om det skulle trenges for å bevise det. Jeg har nemlig stor tro på at hun fikk taket på det til slutt. :) Gratulerer så mye med nytt kamera! Tror dere gjorde et godt valg der. Blir spennende å se resultatene.

Anette

Populære innlegg