Mamma har skrivekløe

Mamma har skrivekløe og har skrevet en artikkel om råforing. Den kommer kanskje i Vi med hund nr. 9. Råforing er jo sånn vi får (når bare noen husker å ta opp mat... i dag blei det brødskiver til frokost). Til den artikkelen lagde vi et intervju med Walter og mora hans. For Walter funker aller best på rått for han. Funker så bra at han blei til verdens vakreste Clumber, og det må'n jo si er bra. Bror og jeg var med fordi vi skulle gå tur, bare ta bilder av intervjuobjekta først. Mamma passa på å kutte hodet av Nina så ingen skulle tro det var hun som var verdens vakreste Clumber. 



Etter tur blei mamma introdusert for Flylady, og hun og Nina lagde sinnrike systemer. Med mange og lange lister. Derfor ser det sånn ut på verandaen. Høsten har kommet, men veranda er ikke på lista denna uka.
Men med gode rutiner blir det mer på meg. Og derfor blir det lang tur i skogen - bare vårs to etterpå. Hvis ikke muligens Idefix blir med også. Han er en liten fyr som er ille glad i damer med bart. Tjoho, livet er ok om dagen :-)

Kommentarer

Populære innlegg