Blå sløyfe gitt!



Har endelig fått oppdatering fra bror min som er på Totentur. Hos Eli. Dette er en tur hvor mamma og Magnus Olsen gjør ting de ikke kan. I dag ble han stilt ut og fikk blå gitt!!! Haha, det var vel det jeg sa det, trenger ikke akkurat være så eplekjekk, han er vel ikke guds gave til enhver tispe heller da, selv om han tror det selv. Dommern, som var (en dust) fra Irland sa følgende (på engelsk da, så mamma skjønte ikke bæret og tenkte at det var jo naturlig at Magnus som gutt fikk blå):

"Excellent for breedtype. Excellent head. Wellset ears. Great front assembly. Well def withers. Very good topline. Well dev. hindquaters. Nicely muscled. Excellent coatcolour. Moves very well. Great overall picture. Would prefer a more definite scissorbite. Terribly pity because he's great in overall picture"

Sånn kan det gå sier jeg. Han får bare tenke på at han skal klappe igjen munn skikkelig og vise fortenna skikkelig neste gang. Så blir det sikkert bra. Lykke til sier jeg:)

Kommentarer

Nina sa…
Marte, nå må du ikke være så eplekjekk.... PLUTSELIG snur det vettu... og da står du der med skjegget i postkassa ;)

Magnus ER DØDSLEKKER!!!!
Ellen sa…
He's great in overall picture! DET er da sannelig noe å bli litt høy på pæra av. Og blått = god representant for rasen. Så det ække så dålig sjø. Neste gang gidder ikke dommeren bry seg med det bittet, og DA må du forberede deg på at han går bananas (for å holde oss til fruktterminologien ;)

Populære innlegg