Hæljas planer

Mamma og jeg er aleine hjemme i hælja, for mamma har meldt seg som skriftlig sensor i norsk og var så heldig å få bare nynorsk og har derfor 136 nynorskstiler å rette. Våre planer for hælja er som følger:

 1. trene Marte
 2. klippe plen
 3. trene Marte
 4. luke bed
 5. trene Marte
 6. trimme oss begge fysisk
 7. trene Marte
 8. rydde arbeidsrom
 9. trimme/barbere Martepels
 10. vaske alle gulv
 11. trene Marte

Når det gjelder min trening har vi fire fokusområder (samt alle detaljene som ligger under der):

Apport, stå, mattetarget og avstandskommandering (og fri ved fot) - det ble visst 5.

Apport Status pr. akkurat nå så sitter jeg i utgangsstilling, løper ut på kommando og henter apporten, god fart begge veier. Mamma belønner litt forskjellig; når jeg plukker apporten, når jeg akkurat har snudd meg inn, når jeg er på god vei inn i fin fart. Hun har visst tenkt til å fortsette med det litt til, sånn at god fart opprettholdes, for god fart begge veier er veldig ønskelig.

Mattetartget (dvs. forarbeid til ruta) Mamma må tenke ut litt mer her, men jeg løper nå i ganske god fart ut til matta. Kommer tilbake etter litt ekstra tenking og undersøking på hvordan vi skal gjøre det.

Avstandskommandering Jeg kan kommandoene sånn delvis, i morgen skal vi øve på å bytte posisjon, samt vente i posisjon til ny beskjed blir gitt. Mulig innføre/starte jobb med håndtegn.

Stå Stå/stopp under bevegelse, og bli der. Vi er i gang med det, og trenger mye rep. på det å bli stående etter stopp.

Fvf (som et 5. område) Jeg går i hovedsak ganske bra, så her er det detaljene vi jobber med, dvs. vendinger og helt om, samt utgangsstilling.

Og så skal jo selvfølgelig mamma rette stiler.

Kommentarer

Må si du er heldig som kan orke så mye, min liste er sånn: 1)trene Khan (holde freestyleposisjoner lenger) 2)hvile ved PC 3)trene Khan 4)hvile 5)trene Khan 6)hvile 7)trene Khan og slik går no dagan ;o)
Må si du er veeeeldig fliiink også!
Nina sa…
Jeg syntes også du er veeeldig flink! Ser ut som en kjempe fin slagplan!! Glær meg til NESTE helg jeg da!

Populære innlegg