Mammas Magnus

Mamma kommer nok aldri over det å ikke ha Magnus mer, og har først nå orket å se i gjennom de siste treningsfilmene med han. Og ser at de kunne ha startet kl. 1 om bare litt de. Hun savner han så veldig veldig, og jeg håper virkelig at for henne og Magnus og alle andre som har noen der at Regnbuebroa og det bortenfor fins...

" Like hitenfor himmelen er det et sted som heter Regnbuebroen.
Når et dyr som har stått noen på jorden spesielt nær dør, kommer det til Regnbuebroen.
Der er det sletter og åser for alle våre spesielle venner, slik at de kan løpe og leke sammen. Det er masser av mat og vann der, og vennene våre har det varmt og godt.

Alle dyrene som har vært syke og gamle får tilbake helsen og blir i full vigør. De som var skadet og ødelagt blir hele og sterke igjen, akkurat slik vi husker dem i våre drømmer om tiden som var. Dyrene er glade og tilfredse, bortsett fra en liten ting, alle savner de noen som har vært helt spesielle for dem, noen som måtte etterlates.

Alle løper og leker sammen, men dagen kommer når en plutselig stopper opp og ser mot horisonten. Øynene er lysende og intense, den ivrige kroppen begynner å dirre. Plutselig løper han vekk fra resten av gruppen, flyr over det grønne gresset, bena bærer ham raskere og raskere.

Du er blitt oppdaget, og når du og din spesielle venn til slutt møtes, omfavner dere hverandre i glad gjenforening, for aldri å skilles igjen. Gledeskyssene regner over ansiktet, hendene dine stryker det elskede hodet om og om igjen, og igjen ser du inn i de trofaste øynene til vennen din, som så lenge har vært borte fra livet ditt, men som alltid har vært tilstede i hjertet. Så krysser dere Regnbuebroen sammen …."

Heldigvis ringte Nina, og var som vanlig på strålende humør, og så slapp mamma å gå helt i oppløsning. Legger heller inn noen av filmene av Magnus (mars 2007), og tar nå med Lone og meg til Moss for å møte Camilla og Henny for trening og tur:-)

Magnus fvf:


Magnus innkalling. Først så feiler han, men etterpå har han jammen både bedre fart og innkomst enn meg...


Dekk

Kommentarer

Populære innlegg