Gårsdagens trening

Litt om gårsdagens plan og veien videre...

Fri ved fot
Plan: Jobbe med god fokus før vi starter (masse verdi for "er du klar"). Trene både utholdenhet og vendinger og holdt - i forskjellige økter.
Har mye god kontakt når vi går, når vi først er i gang. Må fortsatt jobbe med bakpartskontroll, utholdenhet og små forstyrrelser. Med forstyrrelser nå ser jeg raskt bort, og så tilbake igjen. Vil ha det helt bort.








Apport
Plan: God fart ut og inn. Ikke for mange repetisjoner.
Dette fungerte ikke særlig. Lenge siden vi har gjort det, må gå tilbake noen skritt. Hadde god fart ut, men heller dårlig tilbake (en ikke helt uvanlig ting tror jeg...) Jobbe med å holde godt uten å tygge, samt øke motivasjon for øvelsen.






Hoppstå
Plan: Dette er helt nytt for oss, skal prøve å få fram hoppet.
Fikk til noen hopp, men da må visst mamma være ganske aktiv hun og. Må høre litt med dem som har kommet lenger i dag om noen tips.


Ruta
Plan: Denne har vi jobbet med for lenge siden, så blir spennende å se om "gammel" ferdighet fremdeles ligger der. Vi skal ha inn ruta før vi starter på kjegla.
Jeg går inn i ruta, men ikke med den intensiteten som er ønsket. Videre jobb: la ruta være litt større, mer superbelønning samt jobbe med å sikre posisjon.


Innkalling med god fart
Plan: Jeg kommer, men når jeg skal inn i utgangsstilling senker jeg farta i god tid før jeg er framme, det er ikke mamma helt fornøyd med. Må tenke litt på hvordan vi skal gjøre det.
Jobbet med noen eksplosive starter, det fungerer bra, hadde to innkallinger hvor det var god fart, men da ble til gjengjeld ikke utgangsstilling særlig bra. Hmm...

Fellesdekk
Plan: Strekke tiden. Dette skal vi trene på inne. Mamma vurderer flat dekk, men får ikke helt bestemt seg.
Trente ikke inne, men hadde en lang vellykka økt på parkeringsplassen til misjonshuset mens alle deltagerne til misjonsmøte kom og parkerte bilene sine.

Den Lille var også med å trente. Det er ei lita turboprinsesse det og. Er så ivrig og synes ikke ting kan skje raskt nok. Og skal gjerne ha gjort alt på en gang. Jobba med fri ved fot/kontakt. Hun kan gå rimelig bra, og holde god kontakt. Videre jobb er å strekke utholdenheten, og gå nærmere mamma.



Gale-Lone

Vakreste lille Lonepone



Mamma har bakt boller hun skal ha med på trening, og skal nå skrive ned dagens treningsplan.

Kommentarer

DUTA sa…
GREAT PICTURES ֱ

Populære innlegg