Bading og videre målsetning

Vi var og bada i går igjen. Det er så godt å være i vannet nå som det er så varmt, og jeg har blitt skikkelig flink til å svømme, kan godt svømme lenge rundt selvom ingen andre er i vannet. Ellers snakka mamma med Nina i går, som sa "HVA!!! Hvorfor ikke? Det må du begynne med nå!!!" når mamma fortalte at vi ikke hadde begynt med kl. 2 øvelsene. Så da begynner vi vel med dem da... Det er så varmt ute nå at jeg ikke orker noe særlig, men det er litt bedre på kvelden. I går var vi derfor ute og jobbet med utgangsstilling, stimuluskontroll og fri. Mamma trenger nok å få systematisert treninga si litt bedre, lage en slags logg etc på en enkel måte. Hvis noen har noen gode forslag til hvordan det feks kan se ut tar ho i mot det med takk. Skal jobbe med å få flyt på en del av grunnferdighetene.

Pappa stuper, og jeg rett etter. Tror ikke det holder til noen god stilkarakter på noen av oss.

Kommentarer

Anonym sa…
Hei Marte!
Ser og leser at du har blitt så flink til å svømme! Nå har jeg og onkel funnet ut at vi har fiskerett i et vann ca 1,7 km oppover forbi oss og der går det også ann å bade. Kanskje vi kan ta en tur dit når dere kommer neste gang?
Klem fra tante
Nina sa…
hahaha.. Ja, nå må du få ut fingern ;)
Hva med å introdusere apporten og dekk under marsj?? En annen øvelse som det kan være lurt å begynne å tenke på er target på musematte, for senere å flytte denne inn i ruta. Dette er vel og merke en kl3 øvelse, men tror det kan være lurt å innføre denne før kjegla. Slik at ikke hunden blit altfor fokusert på de enkeltstående kjeglene, men snarere leter etter midten på alle fire!
Da har du plutselig fått MASSE å trene på da Anneli ;)
God trening! :)
Klem

Populære innlegg